NÄST SISTA OMGÅNGEN AV ÅRETS ALLSÅNG PÅ SKANSEN BJÖD PÅ FINA ARTISTER

Näst sista omgången av sommarens upplaga av Allsång på Skansen bjöd på många fina artister. Petra Marklund presenterade dem inledningsvis med en tempofylld presentation. Först ut var rapparen Petter som efter sitt nummer ledde publiken i kostervalsen. Cajsa Stina Åkerström sjön först Fråga stjärnorna för att sedan leda publiken i I natt jag drömde. 60-talet fick sin plats genom Bruno Mitsogiannis, Peter Johansson David Lindgren och Robert Rydberg som återupplivade den kända gruppen Four Seasons.
Två unga tjejer som slagit igenom internationellt med artistnamnet Say Lou Lou stod för det moderna och ungdomliga inslaget. Något man sent skall glömma är den begåvade sångerskan Christina Nilssons framförande som avslutades med ett avancerat höga C som fick publiken att jubla.
Det var en underbar kväll när solen sken för första gången på länge och fantastiska artister underhöll den stora entusiastiska publiken. Säsongen går mot sitt slut för den här gången och tisdagen den 11 augusti är det final för årets upplaga av Allsång på Skansen.

JENS WALLÉn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s